alternativní psychoterapie,vědma koučink, tarot

Odpověď aneb "před tím a po tom"

30.09.2013 11:31

Jedna klientka se mne zeptala, jak hodnotím změnu u klientů před tím, než přišli na mojí terapii /resp. než se zharmonizovalo jejich ego s duší, srdcem a tělem/ a jak vidím výsledky...

Přišla mi tato odpověď:

 

Víš já nijak život klientů "před tím" a "po tom" nevnímám a nehodnotím.
U mě platí, že vše je ve tvé minulosti správně. Díky ní jsi taková jaká jsi a můžeš jít tou cestou, kterou jdeš. Sama jsem si takovou cestou prošla a procházím tak mi nepřipadá důležité posuzovat a hodnotit a přemýšlet o jiných klientech. Kdo ví, zda se za pár let vedle ega, duše, těla a srdce neobjeví ještě nějaký jiný aspekt a mi nebudem všichni v šoku, že nám chybí nebo někde lítá.
Vše je jedinečné, a virtuální. Nejdůležitější je, když už znáš realnou podstatu problému, neotálet a začít jednat. pak je to vše v pořádku.Nehodnotit, neodsuzovat se, nepoměřovat se, a harmonizovat se. Na světě je 6 miliard lidí a idelální prototyp se mezi nimi nenajde.
Äni ten co napsal nechytřejší knihu knih nebyl v poho. Kdyby jo, tak na tehle planetě už není.
to mi věř.
Já mám největší radost, když se klient opravdu začne dostávat ke svému sebevědomí a k realizaci svého životního plánu. Ke svým snům. Poznám to tak, že se nebojí udělat zásadní změny směrem od zastaralého, a zajetého a sebeobětavého k novým svobodným schematů, a když mu ze slovníku vypadne slovo musím a nastoupí spojení chce se mi, nechce se mi a podobně.
A nejlepší ukázka toho, co opravdu je cílem mojí práce, když mi klient řekne s úsměvem že je šťastný a cítí se celým svým já tady a teď na správném místě.
Tak asi tak.

Kontakt

Jana Tůmová

Jaja.Tumova@email.cz

IČO 464 78 337
Pod lipou 1495
508 01 Hořice


tel.: 776 65 13 11

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode